Élet-Stílus

„Bárcsak ne lenne mellem” – kisebbítésre gyűjt pénzt egy brit fiatal

Testi, mentális és mindennapi problémákat okoz neki a nagy méret.

Szorongás, depresszió, nyak- és hátfájás – többek között ilyen gondokat okoz egy fiatal brit lánynak a túlságosan nagy melle.

A Brightonban élő Helen Christie iskolásként még azért szomorkodott, mert laposnak csúfolták, aztán 16 évesen kezdtek el – ahogy mondja, egyik napról a másikra – jelentősen nőni a mellei. Egyre többen megjegyzésekkel illették a testrészeit, és ez először tetszett is neki, a keble mellett az önbizalma is növekedni kezdett. De a jelenség annyira elharapózott, hogy a 26 éves nő ma már azt mondja,

azt se bánná, ha egyáltalán ne lennének mellei.

Amellett, hogy el kell viselnie a beszólogatásokat, testi, egészségügyi problémákkal is jár a szokottnál nagyobb méret: nehezen és csak bizonyos pózokban tud elaludni, éjszakai nehéz légzéssel küzd.

A méret a szexben is gondokat okoz neki, inkább le sem veszi az ágyban a melltartóját, ami pedig további önértékelési problémákhoz vezet.

Kivágott felsőket nem viselhet, mert – mint mondja – azon kiesnek a mellei, így maradnak a szűkebb fazonú ruhák, amik viszont még jobban hangsúlyozzák a méretet.

Helen már orvoshoz is fordult a problémával, jelenleg antidepresszánsokat szed, de úgy döntött, mellkisebbítő műtétnek veti magát alá, így változtat a helyzetén. Mivel esélytelen, hogy TB-támogatást kapjon a beavatkozásra, ennyi pénze pedig nincs, egy prágai műtétre gyűjt pénzt az interneten.

3000 fontot szeretne összeszedni, jelen állapot (november 4. 14:00) szerint azonban egyelőre nullán áll a számláló – még senki nem adakozott.

justgiving.com

 

„A nagy cici szívás” – állítja a Playboy-modell
Ha egyszer fájdalommal jár; miért akar valaki melleket nagyobbítani?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik