Élet-Stílus

Vajna Tímea: A végrendelet nem tűnt el

Megkerestük Vajna Tímeát, hogy mondja el, mit tervez örökségével. Válaszolt.

Miután a hvg.hu megírta, hogy Vajna Tímea örökölte januárban elhunyt férje, Andy Vajna vagyonát, pontosabban az AV Perfect nevű céget, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár (mai árfolyamon 37,3 milliárd forint), megkerestük Vajnát, hogy mondja el, mit tervez a jövőre nézve, mit kezd a céggel – illetve cégekkel, ugyanis a hvg.hu által idézett hagyatéki vagyonban szerepel egy AV Holdings nevű cég is, illetve egy Bentley, három bankszámla, műkincsek és egy 1994-ben létrejött produceri szerződésből származó díjazás.

Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám

– mondta Vajna, aki kérdésünkre, hogy valóban elköltözik-e az országból, ahogy korábban tervezte, azt válaszolta: „Andy szerette volna, ha én is megszerzem az amerikai állampolgárságot, emiatt huzamosabb időt Amerikában kell töltenem.”

A megörökölt cégekkel kapcsolatos terveiről is kérdeztük, de erre sem tudott választ adni, szintén az amerikai hagyatéki tárgyalás miatt.

Kiemelt kép: Timur Emek/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik