Élet-Stílus

Nem tudják megmagyarázni az óceán közepén feltűnő világító fénygömböket

Olyan helyen tűntek fel, ahol nyoma sem volt szárazöldnek.

Nemrég az Egyesült Államok hadserege megerősítette, hogy a tőlük kiszivárgott UFO-felvételek valódiak, vagyis nem tudják, hogy pontosan, hogy mik szerepelnek a videókon, nincs rá magyarázatuk.

UFO-videók szivárogtak ki az amerikai hadseregtől
A felvételek 2017-2018-ban kerültek nyilvánosságra.

Az UFO-hívők egy emberként lélegeztek fel, ugyanis nagyon ritka az, amikor egy hivatalos szervezet reagál az ilyesfajta videókra. Akárhogy is, szintén Amerikában pár napja felkerült egy igencsak érdekes felvétel, amely megint bizakodásra adhat okot. Már azoknak, akik hisznek az idegen lények létezésében.

Egy William Guy nevű YouTube-csatorna feltöltött egy videót, amelyben egy társaság egy hajóról az óceán közepéről jelentkezik be. A videót készítő férfi a horizontot veszi, majd hirtelen a kamerán feltűnik sok apró fénygömb.

Az összesen 14 fényforrás szó szerint a levegőben lebeg, ami azért nagyon bizarr, mert arrafelé nincs szárazföld, amerre a gömbök láthatók. Sőt, tulajdonképpen semmi nincs arra, mivel a hatalmas víztömeg közepén vannak.

Sokan természetesen trükkfelvételre gyanakodnak, de a pontok elég stabilan állnak ahhoz, hogy ne tükörződésről vagy bármilyen reflexióról legyen szó.

A videó egyébként bekerült a hírekbe is, a FOX News ufós tematikájú műsorában egy szakértő arról beszélt, hogy hogyan kutatják a hasonló eseteket, a fent említett videót eközben játszották be illusztrációként.

Szerintetek mi látható a videón? 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik