Élet-Stílus

Szívrohamban halt meg egy nő, miután anyja véletlenül több száz dühös emotikont küldött neki

A súlyos szorongással küzdő brit nőt nagyon megviselte a Facebookon kapott üzenet. Anyja hiába magyarázkodott, már késő volt.

Szívrohamban halt meg egy 33 éves nő az angliai Macclesfield városában, miután édesanyja egy hiba miatt több száz dühös emotikon küldött neki a Facebookon – írta a Metro. A brit bulvárlap cikke szerint Shabina Miah egy videót töltött fel Facebook-oldalára egyik esti bulizásáról, amit anyja, Angela like-olni akart, de a nő iPadje hibásan működött, és így küldte a dühös arcokat.

A súlyos szorongással, valamint depresszióval küzdő nő ezt annyira rosszul viselte, hogy blokkolta édesanyját és nem volt hajlandó beszélni vele. Angela ekkor átment lánya lakására, hogy megmagyarázza a dolgot, de végül csak összevesztek. Később próbált hívni, de nem sikerült elérnie.

Az anyuka másnap reggel újra átment hozzá, de amikor felment az emeleti hálószobába, rögtön látta, hogy lánya nem lélegzik. A nő elmondta, bár azonnal telefonált a segélyhívónak, már tudta, hogy lánya meghalt.

A lány holttestén elvégzett vizsgálatok alatt kiderült, hogy szervezetében kokain nyomai voltak. Az orvosszakértő szakvéleménye szerint azonban az nem volt olyan nagy mennyiség, hogy köze lett volna a halálához, amit a hivatalos vizsgálatok szerint szívroham okozott.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik