Élet-Stílus

Will Smith fia úgy döntött, hogy feltaláló lesz

Meg akarja menteni a hajléktalanokat és ivóvizet akar biztosítani a rászorulóknak.

Will Smith fia, Jaden Smith interjút adott a Complexnek új lemezéről és vízszűrő rendszeréről, többek között, és elárulta, hogy szakmát vált zenészről feltalálóvá. Mindezt egy héttel az új lemez után. De a rajongóinak nem kell megijedniük, továbbra is csinál majd zenét, de azt is feltalálóként, mert dalokat is feltalál.

Azt akarom, hogy a világ tudja, hogy szakmát váltok és teljes állásban feltaláló leszek és minden időmet új technológiák feltalálásával fogom tölteni, mert jobb vagyok szerintem benne, mint a zenélésben. Továbbra is fogok zenét csinálni, mert új dalokat találok fel. Új dalokat találok fel, új módszereket a zenekészítéshez. De nem vagyok zenész. Feltaláló vagyok. Elon Musk a példaképem és addig nem állom meg, míg nem leszek Elon Musk.

Azon túl, hogy ő lesz Elon Musk, azt vette a fejébe, hogy ellátja tiszta ivóvízzel és napelemmel Afrikát, helyről-helyre járva tisztítóberendezéseket szerelve.

Találkoztam a One World Vision Boarddal és víztisztító rendszerekről beszéltünk. Mondtam nekik, hogy hé, hadd csináljak egy tisztító rendszert és helyezzük el Afrika azon részeibe, ahol van vizük, de nem tiszta. Helyezzünk el egy tisztítórendszert Afrikában és lássunk el egy egész falut. Aztán vigyünk nekik szállítható napelemeket, aztán csináljuk végig ezt több helyen Afrikában, megállás nélkül.

Messze nem ez az első eset, hogy Jadenből előbújik egy mini Kanye West, de a szíve legalább a helyén van. Születésnapján például ingyen ételt osztott hajléktalanoknak.

Will Smith fia születésnapja alkalmából ingyen ételt osztott a hajléktalanoknak
Büféautóból adtak ingyen vegán ebédet Los Angeles rászorulóinak.

Erről is beszélt, elmondva, hogy tervben van egy étterem is, ami minden nap ingyen étellel látja el a hajléktalanokat.

Aki a kaját készítette a büfékocsinak, meg az egészet megszervezte, az a családunk séfje, Azt akartam, hogy a hajléktalan emberek is ugyanazt ehessék, mint amit én az asztalnál apámmal, anyámmal, meg a testvéremmel. A célom pedig az, hogy majd nyissak egy éttermet, ami heti hét napon ad ételt nekik folyamatosan.

Kiemelt kép: BG017/Bauer-Griffin/GC Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik