Élet-Stílus

Mutatjuk a felsőt, ami miatt leszállítottak a repülőről egy kétgyermekes anyát

A reptéren éjszakázott, és új repülőjegyet kellett vennie egy kétgyermekes brit anyának, mert a légiutas-kísérő a felsője miatt leparancsolta a gépről – írja a The Sun című brit bulvárlap.

A 31 éves Harriet Osborne Malagában nyaralt a barátaival. Amikor hazafelé tartottak, a nő egy mélyen dekoltált, átlátszó csipkeblúzt vett fel, ami alatt a meleg miatt nem viselt melltartót. A mellbimbóit azonban tapaszokkal takarta el, és még az egyik barátja pulóverét is magára terítette. Amikor azonban az Easy Jet légiutas-kísérője meglátta, azt mondta neki, ilyen öltözékben nem szállhat fel a gépre, hiszen azon gyerekek is utaznak.

A sminkmester Harriet az egyik barátjával leszállt a gépről, és gyorsan magára vett egy konszolidáltabb felsőt, az utaskísérőt azonban ez már nem érdekelte. Harriet hallotta, amint azt mondja a kollégáinak:

Ez a nő nem száll fel az én gépemre!

Harriet Osbourne a barátjával együtt a reptéren éjszakázott, másnap pedig csak úgy tudtak hazajutni, hogy új repülőjegyeket vettek. A nő azt mondja, borzalmasan dühösnek és megalázottnak érezte magát az eset miatt.

Az Easy Jet elismerte az incidenst. Azt írták, miután a személyzet felszólította a nőt, hogy öltözzön fel, az utas valóban eleget tett a kérésnek, de sértegette a légiutas-kísérőt, ezért nem engedték vissza a gépre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik