VV9: Megnéztük, ki a legesélyesebb a győzelemre

Esélyt latolgattunk, és arra jutottunk, hogy két nő a legesélyesebb.

A Való Világ kilencedik szériájának elég nyilvánvaló volt, hogy ki lesz a győztese, egészen addig, amíg Csoki ki nem záratta magát a létező legidiótább módon. Azóta viszont teljesen nyílt lett a küzdelem és már-már megtippelhetetlen a végső győztes. Most, hogy Reni kiesett és már csak öten maradtak a villában, mi azért tettünk egy kísérletet rá, és arra jutottunk, hogy pillanatnyilag két esélyese van a játéknak. Ráadásul mindkettő nő.

VV Csokit kizárták a ValóVilág9-ből
Megdobta egy villatársát, azonnal kizárták a játékból.

Hunor

Hunor a kilencedik széria ügyeletes szobanövény szépfiúja, aki népszerű, mert normálisabb mondjuk, mint egy átlag minden konfliktust fejhangon üvöltött csicskagecizéssel megoldani próbáló villalakó, de erősen gondban lesznek a műsor szerkesztői, amikor majd a legjobb pillanatait kell összevágni. Akár azért, mert kiesik, akár azért, mert mondjuk megnyeri a játékot. De valószínűleg nem fogja, az utóbbi években a hozzá hasonló játékosoknak már ugyan a nevükre se emlékszünk, annyira unalmasak voltak, de azért volt, hogy eljutottak a döntőig, annál tovább viszont nem igazán. Ők az ideális játékosok azok számára, akik unalmasan normális emberekért akarnak viccesen ordenáré emberekről szóló trash reality-t nézni. Lacika kiesésével ketten maradtak csak Rolival a saját falkájukból, így ő is és Roli is számíthat párbajra a döntő előtt, ha azon nem esik ki, akkor atombiztos harmadik lehet, esetleg második. A műsor elején levő szimpátiaszavazáson első lett, de az utolsó Adri meg visszajött nagy arányban azóta két párbajról is, így arra se lehet alapozni már.

Esély a végső győzelemre: 60%

Zsuzsu

Egy érdekes fordulat volt az utóbbi időben, hogy megbomlott végre a GregZsuzsuReni hármas. A párbaj pedig két dolgot tett nyilvánvalóvá:

  1. Az egyik az, hogy a nézők szeretik az alapvetően eléggé ordenáré, de naivsága és tisztaszívűsége miatt kedvelhető lányt. Ezt az bizonyítja, hogy bár elég nagy aránnyal jött vissza Reni ellen, ehhez a műsor állítása alapján rekordszavazat kellett, így valószínűleg nagy a tábora.
  2. A másik, ami bebizonyosodott, hogy Zsuzsu gyakorlatilag Reni kedvelhetőbb verziója. Ketten ugyanis igencsak hasonló, nagyon őszintén játszó karakterek voltak, ha pedig nem együtt mennek párbajra, lehet mindketten döntőig jutottak volna. Ráadásul ezek szerint a nézőknek nem is volt visszás, hogy barátnőjét hívta párbajozni egy vita miatt.

Jelen pillanatban atombiztos döntősnek tűnik, de a végső győzelemre sem esélytelen. Ráadásul Csoki kizárása óta gyakorlatilag Renivel és Greggel ők tartották a műsorban a lelket. Most már valóságos mantrává vált a műsort illetően, hogy a Való Világot sose nyerte meg még nő, és valamiért mindenki úgy kezeli ezt, mintha ez alapján nem is nyerhetné meg, pedig az első Big Brothernek már rögtön női győztese volt itthon. Szóval Zsu ott lesz valószínűleg az első két hely valamelyikén.

Esély a végső győzelemre: 80%

Roli

Roli elindult budget VV5 Attilaként, mostanra pedig VV5 Péternek egy sikeresebb, de unalmasabb verziója lett. Viszont jó eséllyel mostanra túltaktikázta magát, mivel már egyre átlátszóbb lehet minden a nézők számára, amit csinál. Sőt, a többiek is átlátnak rajta. Minden héten tudható, hogy sok jelet kap pont ezért, így megpróbálja elkerülni azt, hogy ő legyen a kiválasztott azzal, hogy kiválasztja a szerinte leggyengébbet, és a többiekkel rápakoltatja a jelet valamilyen mondvacsinált indokkal.

Aztán próbálja meghúzni magát és reménykedik benne, hogy elkerüli azt is, hogy őt vigyék párbajra, például azzal, hogy az ő csapatában levő tuja Lacikát felhergeli Adri ellen, amíg az fejelésről fantáziálásig nem jut, hogy a lánynak egyértelművé tegye a döntést. Aztán ez megismétlődik újra a következő párbajnál. Közben még csinál dolgokat, amiket taktikának nevez, de csak azt érte el, hogy a falkáján kívül eső emberek ne bízzanak benne. Ugyanakkor messze nem annyira szórakoztató karakter, mint anno Attila volt, szóval ha el is jut a döntőbe, valószínűleg elbukja azt. De persze addig még biztos lesz párbaja.

Esély a végső győzelemre: 50%

Adri

Adri simán elkezdett titkos favorittá válni. A Krisztián és a Roli vezette kontingens is ki akarta rakni, de eddig mindegyik párbajról könnyedén visszajött, ugyanakkor Krisztián messze az egyik legantipatikusabb szereplője volt az évadnak, következő párbaján meg okosan a tuja Lacikát vitte párbajra az erősebb Roli ellen. Ha nincs is tudatosság mögötte, ő játssza talán a legjobban a játékot, és ügyesen alakítja a saját narratíváját. Folyamatosan megpróbálják szarkavarónak beállítani, de ebből nem lehetett túl sokat látni.

Valahányszor megpróbáltak közellenséget faragni belőle, abból ő jött ki jól, villabeli ellenfeleire pedig rossz fényt vetett, hogy párbajra küldték. Amolyan középút az ordenárébb és a normálisabb játékosok közt, mint az előző szériát megnyerő Pumped Soma és ez lehet a sikere. A Zsuzsu – Greg duóból nehéz bármelyiket kiemelni, Hunor egy szimpatikus szobanövény, aki leginkább Roli meghosszabbítása, Roli játéka meg túl cinikus. Ha pedig végül Greg és Zsuzsu Reni rá pakolja a jelet a döntő előtt, az is csak neki tesz jót valószínűleg. Jelen pillanatban az se lenne meglepő, ha kiesne a következő párbajon, meg az se, ha megnyerné a mostani szériát.

Esély a végső győzelemre: 80%

Greg

Greg simán eljuthat a döntőig, hála annak, hogy Zsuzsu és Reni mellett Csoki kizárása óta a legtöbb műsorba vágható, szórakoztató marhaságot mondta és csinálta. A nézők szeretni szokták a hozzá hasonlóan őszintén játszó játékosokat, leginkább az előző széria Zsoltijára emlékeztető, harsány, jóindulatú karakter, aki előbbivel ellentétben valószínűleg a döntőig is eljut, hála annak, hogy vele van a legkevesebb problémája a többségnek, pusztán taktikai húzásként lehet csak párbajra küldeni, amit egyből le fognak vágni a nézők.

Viszont ott a dobogó alsó fokánál tovább nem valószínű, hogy eljut, ha Zsolti a döntő előtt kiesett. De pillanatnyilag atombiztosnak tűnik, hogy benne lesz a legjobb háromban, aztán ki tudja, talán pont egy extrémebb karaktert választanak kivételesen a nézők egy középutas helyett. A végső győzelme nem valószínű, de kellemes meglepetés lenne. Viszont egyetlen párbaja volt csak, és Vivien ellen valószínűleg egy promóciós sapka is visszajött volna, annyira irritáló lett egy idő után, a szavazatkülönbség viszont nem lett annyira nagy, hogy esélyesként lehessen őt kezelni.

Esély a végső győzelemre: 40%

Kiemelt képek: RTL Klub