Élet-Stílus

Ruby Rose tényleg megmenti a magyar egészségügyet: bevásárolt az állam helyett

Mi is megírtuk, hogy Ruby Rose ausztrál színésznő december közepén egy forgatási baleset miatt kénytelen volt bemenni az Uzsoki kórházba, amiről azt mondta,

a legfélelmetesebb kórház, amit valaha látott.

Kiborult a felszereltségétől, a mosdót pedig egyenesen egy horrorfilm díszletének nevezte. Épp ezért határozta el, hogy valamit tesz a magyar egészségügy állapotáért.

Ezt pedig nem csak úgy mondta, tényleg annyira kiakadt a magyar kórházak állapotán, hogy vett egy csomó játékot és orvosi kelléket a Heim Pál gyermekkórháznak.

Instagram-sztorijai közt azt írja, bevásárolt karácsonyra, ugyanis kapott egy listát azon dolgokról, amire szüksége lehet egy gyerekkórháznak, például:

  • ágyneműre,
  • székre,
  • papírtörlő-adagolóra,
  • papírlepedőre.

Ruby Rose a vásárlást 150 kórházi ágyneművel kezdte, majd folytatta pár játékkal, mert mint írja, egy gyereknek soha nem túl bulis kórházban tölteni az idejét, pláne nem karácsonykor. Arra is felhívta a figyelmet, hogy higiéniás szempontokat figyelembe véve érdemes ilyenkor műanyagból és fából készült játékokat vinni a kórházba a plüssök helyett.

Fotó: Instagram Stories/Ruby Rose
Fotó: Instagram Stories/Ruby Rose

Az Index azt írja, hogy az akcióban a színésznőnek egy magyar instagramozó, Zillich Angela segített, aki most maga is adományokat gyűjt a gyerekkórháznak.

Kiemelt kép: Instagram/Ruby Rose

Ajánlott videó

Olvasói sztorik