Élet-Stílus

Téves számra küldte el a fotókat a próbafülkéből – 700 ezer like

Óriási sztori kerekedett, és még egy nagyon fontos adománygyűjtés is beindult.

Egy Sydney nevű amerikai lány ruhát szeretett volna vásárolni egy iskolai rendezvényre, a próbafülkéből küldött két képet egy barátnőjének, tanácsot kérve, hogy szerinte megvegye-e a ruhát; majd bekerült a hírekbe.

Merthogy véletlenül mégsem a barátnője, hanem egy idegen férfi telefonjára érkeztek meg a fotók.

Az üzenet egy Tony Wood nevű hatgyerekes Spring Hill-i (Tennessee állam) apuka készülékén landolt, aki nagy gondban volt, hogy mit válaszoljon a ruha megvásárlásával kapcsolatos kérdésre. A felesége nem volt otthon, és úgy vélte, hogy az ismeretlen tinédzser valószínűleg nem egy középkorú kopasz pasi véleményére kíváncsi, ezért összehívta a gyerekeket, megtanácskozták a dolgot, majd küldtek egy választ, miszerint

a gyerekek az apjukkal együtt úgy gondolják, hogy a lánynak fantasztikusan áll a ruha. A szóbeli véleményt megerősítendő egy fotót is küldtek, amelyen az öt gyerek magasba tartja a hüvelykujját. 

TwitterA család zseniális válaszát végül Sydney egyik barátnője posztolta ki a Twitterre, a bejegyzés pillanatnyilag 700 ezer (!) like-nál jár.

És ennél sokkal fontosabb következménye is lett a vicces félreértésnek. Talán észrevette olvasás közben, hogy a cikkünk elején hatgyerekes apukát írtunk, de a képen öt gyerek szerepelt. Nos, ez azért volt, mert a család hatodik gyermeke, a négyéves Kaizler épp kemoterápiás kezelést kap, mivel leukémiában szenved. Miután a ruhapróbálós sztorit felkapták az interneten, nyilvánosságot kapott ez a szomorú tény is, és egy évek óta létező adománygyűjtő felületen azóta ismét elkezdett befolyni a pénz a kisfiú kezelésének támogatására.

via Independent, People; kiemelt kép: Mandy Miller/Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik