Már egy egyszerű zuhany is halálosan kimeríti a 300 kilós nőt

Nikki tisztában van vele, hogy az evés megöli őt, de képtelen legyőzni veszélyes függőségét.

„Gyűlölöm a testem. Igen, így van még akkor is, ha tisztában vagyok vele, hogy csak magamnak köszönhetem, hogy így nézek ki. Az evés a szenvedélyem, az egyetlen függőségem, amiről hiába próbálok, képtelen vagyok leszokni”

– kezdi Nikki Webster, aki a közelmúltban a TLC „My 600lb Life” című műsorában szerepelt. A 33 éves nő azt mondja, egész életében gondjai voltak a súlyával, ami mostanra elérte, sőt meg is haladta a 300 kilót. A helyzet annyira súlyos, hogy Nikkit orvosai már arra is felkészítették, hogy ha nem kezd drasztikus fogyókúrába, meg fog halni.

Kép forrása: mirror.co.uk

„A legnagyobb baj az, hogy képtelen vagyok felhagyni az evéssel. Mikor felébredek, az első gondolatom az, hogy mi lesz a reggeli”

– vallja be Nikki, akinek mostanra már az olyan egyszerű tevékenységek is komoly gondot jelentenek, mint a lépcsőzés, vagy a zuhanyzás.

„Halálosan el tudok fáradni abban, hogy alaposan megtisztálkodom.”

A 33 éves nő túlsúlya miatt képtelen dolgozni, vagy társaságba járni: ha beszélgetni szeretne, kizárólag a családjára számíthat. Csakhogy – épp a súlya miatt – a családjából is egyre kevesebben hajlandóak szóba állni vele. Testvére például eltiltotta tőle az unokahúgait, úgy véli ugyanis, a túlsúlyos nő látványa túlságosan is felkavarja gyermekei lelkét.

Nikki egyetlen reménye az orvosi kezelés maradt. Tavaly átesett egy gyomorszűkítő műtéten, aminek köszönhetően 90 kilótól már sikerült megszabadulnia. Abban bízik, hogy jövő ilyenkorra újabb 90 kilótól szabadulhat majd meg.