Élet-Stílus

Hogyan készülnek a karácsonyra a politikusok?

A brit pártvezetők karácsonyi képeslapjaikat minden évben nagy csinnadrattával hozzák nyilvánosságra. De kié a legjobb az idén?

Fotó:Twitter/@dats

Valószínűleg a Mikulásnak öltözött libdem pártvezér, Nick Clegg viszi a prímet – feleségével természetesnek álcázott könnyedséggel kacarásznak a kamera előtt, miközben a brit miniszterelnök-helyettes piros sapkát húz a fejére. Olyan polaroidos. Bármelyikünk lehetne az, nem igaz?

Fotó: Stefan Rousseau

Az idén párttársai által sokat kóstolgatott munkáspárti Ed Miliband is a hétköznapiságot hangsúlyozza a sajátján – inkább apaként, mint politikusként tűnik fel, gyermekei és felesége társaságában.

Fotó: Stefan Rousseau

Ehhez képest a miniszterelnök idei fényképe nagyon kontrasztosra sikerült – szokatlanul komolyan és méltóságteljesen feszít feleségével a híres katonai veteránok között (Chelsea Pensioners). Vajon ő már a jövő évi választásokra gondol?

Fotó: Twitter/@paulnuttallukip

Nos, a szélsőjobbos UKIP vezér is a választásokat célozta meg, idei politikai sikereire utalva a lapon letarolja az összes közéleti figurát…Hát…

Fotó: Twitter/@Telegraph

És végül Tony Blair, volt miniszterelnöké kicsit Dallasosra sikerült – mintha Jockey és Samantha Ewing megpróbálnának újra szerelembe esni…

De vajon milyen lenne a magyar politikusok karácsonyi lapja?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik