Élet-Stílus

Jamie Oliver kedvéért vetkőzött le a szabadfutó

Tim-Shieff(960x640).jpg (szabadfutás, london, meztelen,)
Tim-Shieff(960x640).jpg (szabadfutás, london, meztelen,)

Jótékony céllal hajtott végre hajmeresztő mutatványokat London belvárosában a teljesen meztelen világbajnok.

Lélegzetelállító fotókat készített Tim Shieff, világbajnok szabadfutóról barátja, a városi sportot szintén űző fotóművész, Jason Paul. A két férfi november közepén vágott neki London belvárosának, hogy elkészítsék a tetőkön, hidakon, alagutakban, teljesen meztelenül, olykor hajmeresztő mutatványokat bemutató sorozatot.

 Fotó: Jason Paul / Beautiful Crime

A két szabadfutó azért készítette a képeket, hogy a sorszámozott és szignált nyomataikat 100-600 font körüli áron adják el egy internetes galériában, s az így befolyt összeggel a „Naked Chef” (Meztelen Séf) néven elhíresült sztárszakás, Jamie Oliver alapítványát, s ezzel az egészséges iskolai étkeztetést támogassák.

 Fotó: Jason Paul / Beautiful Crime

„Egy átlagos fotós nem tudta volna elkészíteni a képek többségét” – nyilatkozta Tim Shieff. „Nem csak azért, mert neki is fel kell jutnia a tetőkre velem együtt, de jól kell ismernie a mozdulatokat is, amiket el akar kapni” – teszi hozzá. „Volt néhány veszélyes pillanatunk. Nem minden helyszínről sikerült engedélyeket beszerezni, így a lelkes járókelők mellett néhány szigorú biztonsági őrrel is találkoztunk” – avatott be a kulisszatitkokba a világbajnok.

További fotókért kattintson IDE!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik