Élet-Stílus

Édesapja kedvéért tetováltatta magára egy étterem emblémáját

étterem tattoo 1 (étterem, tetoválás, glasgow, )
étterem tattoo 1 (étterem, tetoválás, glasgow, )

Személyes ajándékon gondolkodott, és tetoválást is szeretett volna, így összekapcsolta a két dolgot a harmincéves nő.

Igazán szoros kapcsolata van az édesapjával a harminc éves Beth Faulds-nak, ezért valamilyen igazán értékes és személyes ajándékot adni neki.

A háromgyermekes, glagowi nő, hetekig törte a fejét, de nem jutott eszébe semmi, míg bele nem botlott egy viccesnek szánt Facebook posztba. Édesapja egyik kedvenc indiai étterme, a Shish Mahal korlátlan fogyasztást ajánlott fel egy éven át bárkinek, aki magára tetováltatja az étterem nevét.

 Fotó: Facebook

Beth tudta, hogy az apja gyakran jár enni erre a helyre, így nem sokat gondolkodott, azonnal kapott az alkalmon. „a csípőmön már egyébként is volt két virág, amik az édesanyámat szimbolizálják, és már régen gondoltam rá, hogy az csináltatok valamit, amiről majd mindig az apám jut majd eszembe” – idézi a brit Metro a háromgyermekes asszonyt. „Amikor a megláttam a hirdetést, úgy gondoltam összekapcsolom a két dolgot: a liliomok fölé varratom az étterem nevét, amiről így mindig apám jut majd eszembe” – tette hozzá.

 Fotó: Facebook

„Ahogy eddig, ezen túl is el fogok menni az étterembe hetente legalább egyszer. Remélem minél többször a családom is el tud jönni majd velem” – nyilatkozta a hatvanhat éves Norman Ferguson.

A Shish Mahal egyébként régi és híres étterem, 1970-es itt találták fel a „chicken tikka masala”-t, és gyakran hírességek is megfordulnak a vendégei között: legutóbb például Morgan Freeman vacsorázott itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik