Élet-Stílus

Ennél nagyobb szendvics sosem volt és nem is lesz – fotó

Egyszerű képi poén, de annak remek. A viccmegosztókra is felkerült a gigantikus kaja.

A Redditre feltettek egy képet, amely a világ legnagyobb szendvicsét ábrázolja. Ez a szendó akkora, hogy ha például bekerülne a Guinness-rekordok könyvébe, akkor ott örök helye lenne, hiszen ennél nagyobbat képtelenség készíteni.

Hiszi a piszi… minden rekordot meg lehet dönteni, ezt hogy a búsba’ ne lehetne? – merülhet fel a jogos kérdés. A választ a kép adja meg.

Igen, ez a szendvics úgy áll össze, hogy a bolygónk van két szelet kenyér közé betéve. Amint az a képen látható, egy izlandi és egy új-zélandi srác (és most gondoljunk bele a két ország elhelyezkedésébe a világtérképen) 1-1 kenyérszeletet helyezett saját a földre. Ennyi.

Természetesen a szimpla (de remek) poénba ahol lehet, belekötnek a kommentelők, például így: „a két ország nem pont szemben van egymással, így a szendvicsetek aszimmetrikus”. Ez pedig az egyik legjobb hozzászólás a képhez: „Undorító. Folyamatosan körmöket, hajat, csótányokat, homokot, üveget, műanyagdarabokat találok a szendvicsben. Arról nem is beszélve, hogy a sok víztől átázott, és tutira megmikrózta valaki, hiszen a közepe forró magmás, a széle viszont fagyott.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik