Élet-Stílus

Levágta péniszét, mert nem vette hasznát

Hiába biciklizett kórházba, onnan hazaküldtek a levágott szervért.

A barátai szerint súlyos depresszióban szenvedett az a 26 éves kínai férfi, aki múlt vasárnap egész egyszerűen levágta saját péniszét, mert úgy ítélte meg, hogy nem veszi semmi hasznát: hosszú hónapok óta nem volt barátnője, és úgy gondolta, a munkája miatt nem is lesz.

Még több megdöbbentő eset pénisz témában:

Yang Hu, aki néhány éve költözött a Zheijiang tartományban lévő Jiaxing városába, azután döntött a szerv eltávolítása mellett, hogy október 27-én késő este hazaért a ruhagyárból. Arra gondolt, hogy a munkája miatt sosem lesz lehetősége barátnőt találni, így a pénisze gyakorlatilag felesleges, ezért döntött: levágja. Miután rádöbbent mit tett, a vérző férfi elbiciklizett a város kórházába, hogy orvosi segítséget kapjon.

Csakhogy az orvosok ahelyett, hogy ellátták volna a sérüléseit, közölték vele, hogy ha nincs meg a szerv, nem tudják megmenteni a férfiasságát. Így Yang újra biciklire ült, és óriási kínok között hazatekert, majd újra a kórházba, hogy kiderüljön, a szerv túl sokáig maradt vérkeringés nélkül, így már nem menthető.

A férfi sérülését végül ellátták, most lábadozik. Barátai pedig az orvosokat kritizálják, akik segítség helyett újabb tortúrának tették ki Yangot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik