Mourinho: Ronaldo nem érdemli meg az Aranylabdát

José Mourinho szerint Cristiano Ronaldo nem érdemli meg az Aranylabdát, az Inter szakvezetője honfitársa helyett a saját csapatából díjazott volna valakit.

José Mourinho nem állt be a Cristiano Ronaldót dicsérők sorába. Az Inter portugál edzője, aki korábban, még a rivális Chelsea menedzsereként többször is összetűzésbe került honfitársával, amondó, az nem érdemelte meg az Aranylabdát.

Mourinho részletes okfejtésbe ugyan nem bocsátkozott, annyit azért elárult a Sky Italiának, hogy ő jobban szerette volna, ha csapata egyik külföldi játékosának birtokába kerül idén a France Football díja.

Ismét beszólt (MTI/EPA)

A napokban felmerült, hogy az Inter leigazolná Cristiano Ronaldót, ám Mourinho nyilatkozata után erre kevés az esély, nem beszélve arról, hogy a Real Madridnak sem sikerült megszereznie a nyáron, holott a kiváló szélső hajlott a váltásra.

Cristiano Ronaldo is előrukkolt egy furcsa nyilatkozattal, pénteken arról beszélt, hogy nem kedveli Manchestert.
„Nem ehhez szoktam, Portugália teljesen más, itt hiányzik a tengerpart és a napfény. Nem véletlen, hogy a szabadidőm nagy részét otthon töltöm” – jegyezte meg a friss aranylabdás.

Ronaldo azt is elárulta, hogy anno majdnem az Arsenalhoz szerződött. „Csak néhány centi választott el attól, hogy az Ágyúsok igazoljanak le. Nagyon tisztelem Arséne Wengert, rendkívül okos ember” – mondta a portugál támadó, akiért végül a MU háromszor annyi pénzt adott a (2003-ban 12,24 millió fontot) a Sportingnak, mint amennyit londoni riválisuk kínált.

Címkék: foci