Ismét Angliában telel Henrik Larsson?

Az Everton együttesénél sorozatban dőlnek ki a játékosok, ezért liverpooli klub állítólag a veterán svéd támadó leigazolását fontolgatja. Henrik Larssonért egy fillért nem kellene fizetnie az angol élvonalban szereplő csapatnak.

„Nincsen érvényes szerződésem, még nem tudom mit csinálok a közeljövőben” – nyilatkozta a Daily Starnak a 37 éves svéd csatár. A Helsingborg IF-nél ősszel lejárt a kontraktusa, egyelőre Larsson nem döntötte el, hogy marad-e a csapatnál. „Szeretem a Helsingborgot, de a klubnak változtatnia kellene a hozzáállásán” – mondta a 94-ben világbajnoki bronzérmet nyerő futballista, majd hozzátette.

Az Everton számára ideális megoldás lenne a Larsson leigazolása, miután három támadója – Ayegbeni Yakubu, James Vaughan és Louis Saha – sérülés miatt hosszabb-rövidebb ideig nem játszhat. Különösen a rendkívülien gólerős Yakubu pótlását kellene megoldania a klubnak, mivel a nigériai a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

Larsson tavaly már a Premier League-ben telelt, akkor a Manchester United igazolta le néhány hónapra a rutinos támadót. A svéd játékos most sem zárkózik el a gondolattól. „Bármi megtörténhet, még nem döntöttem” – nyilatkozta Larsson.

Címkék: foci