Husztira a Sevilla is szemet vetett

Már a nemzetközi sajtó is foglalkozik Huszti Szabolcs esetleges klubváltásával, megemlítve, hogy a magyar válogatott középpályás iránt angol élvonalbeli klubok mellett a spanyol Sevilla és a skót Celtic Glasgow is érdeklődik.

A goal.com internetes szaklap Huszti Szabolcsról cikkezik.
A szerző elismerően szól a magyar válogatott játékosról, ugyanakkor megjegyzi, hogy nem tudott teljesen kibontakozni a német pontvadászatban.

A 25 éves középpályás – akit két éve 210 ezer fontért igazolt le a Hannover – több csapat érdeklődését is felkeltette: az angol Everton, a Bolton és a Portsmouth, a skót Celtic, valamint a spanyol Sevilla is szívesen látná a soraiban. Egyébként a Hannover januárban még pénzt láthat érte, ha eladja, nyáron azonban ingyen igazolható lesz, mivel lejár a szerződése.

„Én is hallottam az említett klubok érdeklődéséről. A Premier League és Primera División a világ két legerősebb bajnoksága, szívesen folytatnám a karrierem valamelyikben” – idézte a goal.com a játékos Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatát.

Huszti ebben kifejtette, esetleges klubváltása kapcsán minden csak szóbeszéd, amíg alá nem ír valahova, vagy nem dönt úgy, hogy marad a Hannoverben. Igaz, ez utóbbit valószínűtlennek tartja, mivel úgy gondolja, megérett az idő a váltására.

A nemzetközi futballal foglalkozó weboldal írása végén leszögezi: a magyar játékosok nem játszanak kiemelkedő szerepet a kontinens topligáiban – de azt azért megemlíti, hogy Halmosi Péter a Hull City, míg Gera Zoltán a Fulham labdarúgója, és hogy Vadócz Krisztián az Osasuna alkalmazásában áll.

Címkék: foci