Teljesen más lett a Hírstart

Új külsőt kapott Magyarország egyik leglátogatottabb hírgyűjtő oldala a Hírstart.hu.

A hírgyűjtők közt újszerű dizájnnal jelent meg a Hírstart, ami mostantól sokkal jobban hasonlít egy szerkesztett portáloldalra, mint bármelyik ömlesztett hírfolyam. Az oldal a magazinosabb megjelenés mellett több szabadságot nyújt egy másik divatos lehetőségnek, az igények szerinti berendezhetőségnek is.

Amennyiben mégsem a saját berendezést választjuk, az oldal alapból megnyíló dizájnja kétféle lehet. Egy felől komoly, klasszikus tematikával, illetőleg könnyedebb, bulvár-alternatív külsővel. Más fontos újdonság, a Témák gomb megjelenése a menüben, ami arra jó, ha csak egy bizonyos témát (belföld, sport, bulvár, gazdaság) szeretnénk áttekinteni.

Mint egy újság

Ugyancsak a személyes oldalépítést szolgálja a saját hírlap gomb, amit arra lehet használni, hogy az oldalon csak azok a hírforrások és témák jelennek meg, amelyeket mi szeretnénk. Ez más számítógépekről is elérhető, ha regisztrált felhasználók vagyunk a Hírstarton.

Végzetül két apróság is érdekes újításnak hat; az egyik a „Hírstart könnyedén” funkció, amelyről könnyen megnyitható az összes módosítás, és az „Önök szerint” doboz, ahol a legfontosabb témákban végez az oldal azonnali közvélemény-kutatásokat.

Címkék: tech