De La Redért fohászkodtak Madridban

Csütörtök este kórházba kellett szállítani Ruben De la Redet, a Real Madrid labdarúgóját, miután csapata Real Union elleni kupamérkőzésén összeesett a pályán. A játékos jobban van.

A fiatal középpályás az irúni találkozó 13. percében minden előzmény nélkül összecsuklott az ellenfél tizenhatosánál, és eszméletlenül terült el a földön.

A madridi csapat orvosa és gyúrója azonnal segítségére sietett, és néhány perc után sikerült feléleszteni De la Redet, akit, miután körültekintően elláttak, azonnal a kórházba szállítottak.

A Marca információi szerint De la Red a Hospital Comarcal de Bidasoa kórházban már öntudatánál volt, sőt talpra állt, és segítség nélkül lépett be az épületbe.

Aggódó pillantások: De la Red a füvön (Realmadrid.es)

A fővárosi együttes orvosa, Carlos Díéz szerint valószínűleg a nagy fizikai megterheléstől ájult el a futballista, az EKG-vizsgálatok semmi aggasztót nem mutattak ki. A spanyol válogatott játékos már jobban van, és valószínűleg még csütörtökön visszautazhat a fővárosba.

“Az elvégzett vizsgálatok szerint minden rendben van vele” – nyilatkozta csütörtök este a madridi csapatorvos. „Óvatosságból megfigyelésre még benntartják. Rúben már a családjával is beszélt, s alighanem pénteken kiengedik. Madridban természetesen további teszteket végzünk majd, hogy kiderítsük a rosszullét pontos okait.”

A nyolcaddöntőbe jutásért folyó párharc első mérkőzésén nagy meglepetésre a harmadosztályú hazaiak 3-2-re nyertek.

Címkék: foci