Heinze: Ferguson butaságokat beszél

Gabriel Heinze szerint Sir Alex Ferguson butaságokat beszél, amikor azt állítja: azért igazolt Madridba, hogy Cristiano Ronaldót is a spanyol fővárosba édesgesse.

Érdekes, vagy inkább nevetséges vita alakult ki Sir Alex Ferguson és Gabriel Heinze között. A Manchester United menedzsere azt állítja, az argentin védő azért igazolt Madridba, pontosabban azért szerződtette a Real, hogy rábeszélje Cristiano Ronaldót arra, ő is csatlakozzon a királyi klubhoz.

„Ferguson teóriája nevetséges kitaláció, egy ‘science fiction’… “- utasította vissza a vádakat az argentin labdarúgó, aki egyébként is rossz viszonyt ápol a skót trénerrel.

Ronaldóval viszont jóban van. „Barátok vagyunk. De Cristiano felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit akar” – tette hozzá Heinze. A 30 esztendős játékos korábban három évig futballozott a Manchester Unitedben, majd 2007-ben szerződött a Realhoz.

Heinze állítja: nem akarta Madridba csábítani a MU ászát

A királyi klub a nyáron Ronaldót is csábította, de a portugál klasszis, aki hónapokkal ezelőtt álmai csapatának nevezte a Realt, most amondó, jól döntött, hogy maradt Manchesterben.

Ebben egyébként Fergusonnak is szerepe van, hiszen végül ő győzte meg Cristiano Ronaldót.

Címkék: foci