Újabb magyar tehetséget igazolt a Liverpool

A Liverpoolnál folytatja pályafutását a 17 éves Pölöskei Zsolt, akit egy évre kölcsönbe kapott meg az MTK-tól az angol sztárklub. Bajner Bálint szintén a szigetországba igazolt, a fiatal támadó a West Hamben folytatja pályafutását.

A Careers Management Group tájékoztatása szerint a Németh Krisztiánt, Simon Andrást és Gulácsi Pétert is foglalkoztató egyesület nem a korosztályos csapatában, hanem – Némethhez hasonlóan – tartalékegyüttesében kívánja majd foglalkoztatni a Sándor Károly Akadémián nevelkedett fiatal középpályást, aki a Budapest Honvéd vezetőedzőjének, Pölöskei Gábornak a fia.
Az átigazolásról a „vörösök” hivatalos honlapja is beszámolt.

Az mlsz.hu úgy tudja, az angol klub a Sándor Károly Akadémia decemberi liverpooli túráján és a hollandiai U17-es Eb-selejtezőn figyelt fel a magyar játékosra, aki később néhány napos próbajáték során bizonyította, hogy érdemes szerződtetni.

Pölöskeihez hasonlóan a szintén 17 esztendős Bajner Bálint is a szigetországba igazolt: a magyar szövetség hivatalos honlapja
szerint a fiatal támadó a West Ham United labdarúgója lett. Az Eb-döntőre készülő U19-es válogatott keretének tagja korábban Sopronban, majd a román másodosztályú Libertynél szerepelt.

Filkor újra a Serie B-ben

Filkor Attilát kölcsönadta az Internazionale az olasz másodosztályba most feljutott Sassuolo együttesének.
A hatszoros válogatott középpályás az előző szezont a milánói klub Primavera gárdájában kezdte, majd a Serie B-ben szereplő Grossetónál futballozott. A milánóiak nemrégiben visszahívták, de most ismét kölcsönadták.

Címkék: foci