Magyar hotel a világ legjobbjai között

A Lánchíd 19 design hotelt beválasztották a világ 65 legjobb új szállodája közé. A hotel az elismerést különleges építészeti és formatervezési megoldásainak, szobái kreatív koncepciójának, valamint gyönyörű panorámájának köszönheti.

A tavaly augusztusban nyílt Lánchíd 19 design hotel három hazai díj után külföldi szakmai elismerésben is részesült. Az egyik legtekintélyesebb angol nyelvű utazási magazin, a Condé Nast Traveller májusi számában „Hot List 2008” elnevezéssel bemutatta a magazin szakértői által kiválasztott 65 legjobb, 2007-ben nyílt szállodát.

A magazin a Lánchíd 19 design hotel esetében interaktív homlokzatát, építészeti kialakítását, gyönyörű panorámáját, különleges, minden szobát egyedivé varázsoló design koncepcióját, valamint fiatal és barátságos személyzetét emelte ki.

Fürdés közben is élvezhetjük a panorámát

A 2007. augusztus közepe óta üzemelő szálloda a tavalyi évben már komoly hazai elismerésekben is részesült. Homlokzata és arculata Magyar Formatervezési Díjat, az épület Budapest Építészeti Nívó-díjat nyert.

Címkék: utazás