A Milantól igazolna az Arsenal

Az angol listavezető együttes francia trénere 20 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a Bajnokok Ligája címvédő olasz klubnak az új Zidane-nak is becézett Yoann Gourcuffért.

A Daily Telegraph elképzelhetőnek tartja, hogy a londoni együttes már a téli átigazolási szezonban ajánlatot tesz a milánói sztárcsapatnak, ahol a 21 éves francia játékos nem számít kezdőembernek. A lap úgy tudja, hogy Arsene Wenger akár 20 millió eurót is kifizetne a Gourcuffért, aki iránt már 2006-ban is érdeklődtek, de akkor a Milan megelőzte az Ágyúsokat.

A fiatal középpályás az idei szezont remekül kezdte a BL-győztes együttesben, az AEK Athen ellen egyenesen brillírozott, de idővel kiszorult a kezdőcsapatból, és csak 10 bajnoki szereplésnél tart.

A Milan 2006-ban szerezte meg a támadó középpályást, aki a 2005-2006-os szezonban a francia bajnokság egyik legjobbja volt. A Stade Rennes csapatában mutatott remek produkciójára figyeltek fel az olaszok képviselői, és 4,5 millió euróért elhalászták a fiatal tehetséget.

A játékos szerződése az olaszoknál 2011-ig érvényes, de mivel alig kap lehetőséget a fontos meccseken, elképzelhető, hogy túladnak rajta a Milan vezetői.

Címkék: foci