Totti csak viccelt, nem tér vissza

Francesco Totti, az AS Roma klasszis támadója tisztázta, csak viccelt, amikor a GQ magazin kérdésére úgy felelt, adott esetben visszatérne a világbajnok olasz válogatottba.

Kapcsolódó linkek

olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Francesco Totti a GQ magazinban arról beszélt, ha Roberto Donadoni szövetségi kapitány kiválasztottjai sérülés miatt nem játszhatnának a jövő évi Európa-bajnokságon, akkor újra vállalná a válogatottban való szereplést. A szavait sokan komolyan vették, és már a visszatéréséről diskuráltak – az AS Roma csapatkapitánya azonban a napokban tisztázta: félreérették, ugyanis csak viccelt, azaz nem változtat korábbi álláspontján.

„Vicceltem, miután tréfásan megkérdezték tőlem a GQ-tól, mi lenne, ha Donadoni összes csatárjelöltje kidőlne a sorból. Abszurd kérdésre abszurd választ adtam, de ez nem azt jelenti, hogy megváltozott volna a véleményem. Nem térek vissza a nemzeti csapatba. Ez egy lezárt ügy – így Totti.

A 31 éves klasszis az olasz győzelemmel zárult németországi világbajnokság után már nem lépett pályára a válogatottban, idén júliusban pedig bejelentette: végleg szögre akasztja a címeres mezt, melyben 58 fellépésen kilenc gólt szerzett. „Gratulálok a korábbi társaimnak ahhoz, hogy kiharcolták a részvételi jogot a 2008-as Európa-bajnokságon. Megérdemelték a sikert, s biztos vagyok benne, hogy jól szerepelnek majd a kontinensviadalon” – jegyezte meg Totti.

Címkék: foci