Sevcsenko boldogtalan, de marad

Andrij Sevcsenko Jose Mourinho edző távozása után is kevés lehetőséget kap a Chelsea-nél. Az ukrán játékos emiatt nagyon csalódott, de a híresztelések ellenére nem igazol el Londonból.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Sevcsenko szeme felcsillant Jose Mourinho távozásakor, ám öröme nem tartott sokáig, ugyanis az új menedzsertől, Avram Granttől sem kap több lehetőséget az angol Chelsea labdarúgócsapatában, mint az őt állítólag nem kedvelő portugál szakvezetőtől. Sevcsenko emiatt érthetően nagyon csalódott, de a híresztelésekre rácáfolva maradni akar.

„Az utóbbi hetekben kiváló eredményeket produkál a csapat, így nem mondhatom, hogy feltétlenül a kezdőben a helyem. Persze nem vagyok boldog a jelenlegi helyzetemmel, de nem tehetek mást, keményen dolgozom, és befogom a szám” – így az ukrán aranylabdás.

„Seva” ehhez hozzátette: bár nincs ínyére a peremember szerepe, biztosan nem szerződik el a januári átigazolási időszakban. „Egy olyan csapatnak vagyok a tagja, amely minden fronton nyerni akar. Mint minden játékos, én is futballozni akarok, de tisztelem annyira a menedzsmentet, a társaimat és a szurkolókat, hogy elfogadom a helyzetem” – tette hozzá.

A 31 esztendős támadó 2006-ban – 31 millió font ellenében – igazolt az olasz AC Milantól a londoni együtteshez, ahol eddig 62 találkozón 17 gólt szerzett. Az idén tizenegyszer, ötször csereként lépett pályára a Chelsea szerelésében, s háromszor volt eredményes.

Címkék: foci