Bunyó a Werder Bremen edzésén

Thomas Schaaf, a Werder Bremen vezetőedzője három napra száműzte csapatából az elefántcsontparti Boubacar Sanogót és a brazil Carlos Albertót, mert a két futballista összeverekedett egymással edzésen.

A két renitensnek ki kell hagynia szombaton az Energie Cottbus elleni bajnoki mérkőzést. “Legyen ez intő példa mindenkinek” – mondta a tréner, aki mindkét támadót speciális futóprogrammal is bünteti az elkövetkezendő három napban.

A klub közleménye szerint a két futballista az edzésen egy ütközés után kapott össze, és egymásnak ment. “A csapat trénere azonnal a zuhanyzóba küldte a Sanogót és Carlos Albertót” – olvasható a Werder hivatalos közleményében. “Tele vagyunk sérültekkel, de az ilyen fajta viselkedést nem tűrhetjük el.”

Az elefántcsontparti válogatott Sanogo az idei szezonban már hatszor volt eredményes a brémaiak mezében, és eredetileg szombaton tért volna vissza három hetes kihagyás után a Bundesliga második helyén állón csapat keretébe. Carlos Alberto nyáron érkezett nyolc millió euróért, amivel a brazil középpályás a klub történetének legdrágább igazolása.

Címkék: foci