Chelsea: Ballack ‘még’ nem gondolkodik a távozásán

Michael Ballack elismerte, hogy rosszul esett neki, hogy a Chelsea nem nevezte őt a Bajnokok Ligája csoportkörére, ugyanakkor nem kívánt a távozásáról szóló pletykákkal foglalkozni – egyelőre.


Az április óta bokasérüléssel bajlódó középpályás egy vele készült interjúban először érintette a számára „fájó témát”. A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) weboldalán elmondta, rosszul esett neki, hogy a klubcsapata, a Chelsea nem nevezte a Bajnokok Ligája csoportkörére. „Nagyon csalódott voltam, amikor megtudtam a klubom döntését” – így Ballack, aki a német szövetség szerint hamarosan felépül, és októberben már pályára is léphet a válogatottban.

Ez csak azért érdekes, mert a Chelsea éppen a játékos „még hosszú ideig elhúzódó” sérülése miatt hozta meg a döntését. Legalábbis a hivatalos verzió szerint. Sokak viszont amondóak, az angol klub lépése előrevetíti a 30 éves fedezet távozását.

Ballack a klubváltását firtató pletykákkal nem kívánt foglalkozni, sejtelmesen csak annyit mondott: most csak arra koncentrál, hogy minél előbb felépüljön, „más dolgokra” csak azután fog gondolni. „Már jól vagyok, de még nem annyira, hogy játsszak vagy tréningezzek. Nem tudom, mikor leszek újra bevethető állapotban, de ha ez végre megadatik, elgondolkodom a többi dolgon is” – jegyezte meg.

Címkék: foci