Lisztes újra az Üllői úton

Lisztes Krisztián visszatért az Üllői útra, ám egyelőre csak arról van szó, hogy az egykori kedvenc a ferencvárosiak edzéseit látogatja.

Kapcsolódó linkek


ftc.lap.hu
foci.lap.hu
sport.lap.hu

Erről a 49-szeres válogatott beszélt a Ferencváros hivatalos weboldalán, miután kedden Csank János irányítása alatt tréningezett. Lisztes elmondta, esetleges szerződtetésével csak abban az esetben szeretne érdemben foglalkozni, ha teljesen utoléri magát, újra formába lendül hosszú sérülése után.

„Örömmel jöttem az Üllői útra, hiszen köztudottan kötődöm a klubhoz. Egyelőre csak arról van szó, hogy a csapattal edzem, egy esetleges szerződésről még nem beszéltünk” – nyilatkozta a 31 esztendős középpályás, aki korábban kétszer nyert bajnokságot az FTC-vel, emellett kupagyőztes és BL-résztvevő, sőt ő szerezte a zöld-fehérek első BL-gólját. Három évvel ezelőtt azonban súlyos sérülést szenvedett a Werder játékosaként, azóta keresi régi önmagát.


Lisztes Krisztián a Ferencvárossal tréningezik (ftc.hu)



Játszott a Mönchengladbachnál, de nem tudott gyökeret verni a csapatban, aztán több külföldi klubnál is próbálkozott, legutóbb a Hajduk Splittel készült, de szerződés végül nem köttetett. Az Üllői úton szeretnék, ha az egykori kedvenc újra zöld-fehérben szerepelne. „Nem kizárt, hogy itthon folytatom. Egy időre elegem van abból, hogy külföldön próbálkozzak. Csak akkor lehet esélyem egy általam elvárt szintű csapathoz igazolni, ha teljesen utolérem magam” – tette hozzá Lisztes. Ha mégis a Ferencvárosba igazolna, nem ő lenne az első, aki visszatér a jelenleg másodosztályú IX. kerületi együtteshez: a nyáron Horváth Pétert, Vincze Ottót és Mátyus Jánost is visszahúzta a szíve az Üllői útra.

Címkék: foci