Eto’o és Lampard a partvonalon túl

Samuel Eto'o és Frank Lampard is kidőlt sorból; a Barcelona kameruni támadójára műtét, míg a Chelsea középpályására kényszerpihenő vár.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


A hétvégén megműtik Samuel Eto’ót, a Barcelona klasszis csatárát, aki a Joan Gamper-kupáért kiírt szerdai Internazionale ellen megnyert felkészülési találkozón szenvedett ínszakadást a jobb combjában.

A kameruni csatár nagyon peches volt, hiszen a második félidőben állt be csereként, és két perccel később már le is kellett bicegnie a pályáról. Egyelőre nincs pontos információ arról, mennyit kell kihagynia.

Mint ahogy azt sem tudni, hogy a Chelsea pénteki edzésén szintén a combján megsérült Frank Lampard mikor lesz újra harcra képes állapotban. Csak annyi biztos, hogy nem játszik az Aston Villa elleni vasárnapi bajnoki meccsen, és várhatóan Anglia soron következő két Eb-selejtezőjét is kihagyja.

A liverpooli Steven Gerrard játéka szintén kérdéses az izraeliek (szeptember 8.), illetve az oroszok elleni meccsen (szeptember 12.). A szerda óta a térdét gyógyító David Beckham viszont egészen biztosan nem lesz bevethető állapotban szeptemberben.

Címkék: foci