Miranda nagyközépsúlyban tér vissza

A középsúly korábbi bombázója, a májusi eliminátor mérkőzésen Kelly Pavlik ellen kiütéses vereséget szenvedő kolumbiai Edison Miranda (28-2) készen áll a visszatérésre, de nagyközépsúlyban.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

“Újra itt vagyok” – mondta Edison Miranda, aki rendbe szedte magát május óta, és már el is kezdte a felkészülést az októberi visszatérésre. A visszatérő meccs a hollywoodi Seminole Hard Rock Live Arenában lesz.

“Órákon át edzek minden nap, így már most jó formában érzem magam” – nyilatkozta Miranda, aki középsúly után nagyközépsúlyban fog bokszolni. “Ebben súlyban az ütéseim még élesebbek és erősebbek lesznek, és a sebességem is nagyon ott lesz. Úgy érzem, már most képes lennék ringbe lépni.”

Miranda a hírek szerint az egészségét kockáztatta, hogy Pavlik ellen hozza a súlyt, de ennek ellenére nem keres mentséget a vereség miatt. “Nincs mentségem, Pavlik aznap este jobb volt, de az a mérkőzés már a múlt. Nem arra gondolok, hogy mi történt tegnap, hanem arra, hogy mi lesz holnap és 2008-ban. Kész vagyok ismét címmeccset vívni és keményebb vagyok, mint valaha.”

Címkék: foci