Élet-Stílus

Rejtélyes körülmények közt meghalt Anna Nicole Smith

39 éves korában, a Florida állambeli Hollywood Hard Rock Hoteljében csütörtökön este egyelőre tisztázatlan körülmények között, meghalt Anna Nicole Smith egykori topmodell, színésznő.

A Playboy-modellből színésznővé avanzsált szőke sztár huszonhat évesen ment hozzá egy 89 éves olajmilliárdoshoz, 14 hónapra rá megözvegyült, élete hátralévő részét a férje családjával való pereskedéssel töltötte. A végső bírósági döntést meg sem érte.

A 180 centiméter magas, nem mindennapi domborulatokkal megáldott modell, eredeti nevén Vickie Lynn Hogan, aki a kamerák előtt szeretett Marilyn Monroe pózaiban tetszelegni, 1993-ban lett az év “playmate”-je a Playboy magazinban. A neves erotikus lapban négyszer kapott címlapot. Később a Guess farmerreklámhoz is kölcsönözte alakját, nem kisebb kolléganőtől véve át e szerepet, mint Claudia Schiffer. 1994-ben egy sztriptízbárban találkozott későbbi férjével, J.Howard Marshallal, a Great Northern Oil részvénytársaság tulajdonosával, de házasságuk ura magas kora miatt nem tarthatott sokáig. Annál tovább tartott a per Marshallékkal, akik némi joggal feltételezték, hogy a szőke bombázó csupán érdekből ment hozzá az aggastyánhoz, bár az sem kizárt, hogy Howard, így akarta kisemmizni örökségre éhező lemenőit.


Rejtélyes körülmények közt meghalt Anna Nicole Smith 1

Az explaymate, meghízott és depressziós lett


A jogi huzavona alaposan megviselte Annát: depresszióba esett, meghízott, bár hírnevének köszönhetően ekkor sem maradt munka nélkül, mert egy fogyasztó pirulákat forgalmazó cég reklámhölgye lett. (Igaz, éppen a múlt héten több nő indított pert ellene Kalifornia államban, mert szerintük a Smith által reklámozott pirulák egy fabatkát sem értek.) 2002 és 2004 között saját televíziós valóság-show-ja volt, amelyben szabadon folyást engedett extrovertált személyiségének. Magánéleti válságán azonban ez sem segített: miközben tavaly szeptemberben kislánya született, akinek az apja Anna Nicole szerint Howard K. Stern, ügyvéd. A sztár 20 éves fia anyja kórházi szobájában halt meg, feltehetően gyógyszer-túladagolásban, bár a modell anyja szerint maga Stern tette el lába alól unokáját.

Közben egy újabb per is fenyegette, miután egy Larry Birkhead nevű fotós, Anna Nicole korábbi barátja, szintén azt állította, hogy ő az apja a kis Danielynn-nek. Az “önzetlenség” itt is eléggé kétséges, mivel a gyermek, ha az amerikai legfelsőbb bíróság is úgy akarja, tekintélyes részt örökölhet Marshall több mint 500 millió dolláros vagyonából.

Éppen ezért nem kizárt, hogy az egykori “playmate”, akinek meztelen fotói már a halála utáni percekben rögtön újra felkerültek az internetre, belefáradt mindenbe és egyszerűen véget akart vetni életének. A halál okáról a végső szót törvényszéki orvos mondja ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik