100 felett a SAP Business One-felhasználók száma

Magyarországon már száznál is több ügyfél választotta az SAP Business One rendszert vállalati folyamatai racionalizálására.

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a magyar piacon 2004 novemberétől elérhetővé vált SAP Business One ügyviteli rendszert alkalmazó ügyfeleinek száma meghaladta a százat.

A szoftver folyamatos fejlődését mutatja, hogy már itthon is a második verziót használhatják az ügyfelek. Az új verzió megjelenésével az alapszoftver több területen is bővült, de természetesen az SAP Business One-hoz az elmúlt év során a bevezető partnerek is készítettek egyedi megoldásokat, így van már például PDA-n keresztül elérhető mobil-kliens megoldás vagy bérszámfejtő modul is.

Az SAP tapasztalatai azt mutatják, hogy az SAP Business One értékesítésének területi megoszlását illetően felhasználóik közel fele fővárosi. A mintegy száz ügyfél 50 százaléka a kereskedelmi és szolgáltatói szektorból érkezett, ám találhatóak közöttük elektronikai és high-tech iparban, építőiparban és FMCG-ágazatban működők is. Ezenkívül használják a szoftvert a médiában, a szállítmányozás területén, a távközlésben, sőt még egy magánkórház is megvásárolta az SAP Business One-t.

Címkék: tech