Szórakozás

Íme, ő az ország legszexibb celeb-MILF-je!

Szavaztatok, mi pedig ígéretünkhöz híven eredményt hirdetünk.

Hatalmas figyelem övezte a Hír24 celeb-MILF szavazását, és nem csak az olvasók, de a sztárhölgyek is folyamatosan követték a szavazást, sőt mindenki kampányolt is egy kicsit a győzelem érdekében. Nos, az izgalom a tetőfokára hágott, úgyhogy íme az eredmény: az ország legszexibb celeb-MILF-je pedig nem más, mint… RUBINT RÉKA!

Fotó: Facebook

Több mint 22 ezren szavaztatok, Réka pedig elsöprő fölénnyel vitte el a pálmát megszerezve a szavazatok 33 százalékát. A második helyen Liptai Claudia végzett 14 százalékkal, a dobogóra pedig Sarka Kata is felállhat a maga 11 százalékával. A Hír24 természetesen megkereste Rubint Rékát, aki örömmel kommentálta a győzelmet.

“Megtiszteltetés, hogy ilyen jelzővel, hogy ‘MILF’, 35 évesen három gyermek édesanyjaként gondoltak rám és részt vehettem, valamint megnyerhettem egy ilyen szavazást. Nagy örömet szerez nekem a szavazók elismerése, a felém irányuló szeretetük és a munkám elismerése. Úgy gondolom, egy edzőnek a teste és az életmódja a legnagyobb hitele, ennek megfelelően szeretnék sokáig élni és példát mutatni. Nagyon köszönöm, hogy ennyien szavaztatok!” – mondta a Hír24-nek Rubint Réka.

Celeb-Milfjeink a következő helyezést érték el:

4. Dundika 8 százalékkal

5. Gregor Bernadett és Várkonyi Andrea 7-7 százalékkal

6. Ada 5 százalékkal

7. Bálint Antónia és Erős Antónia 4-4 százalékkal

8. Kiszel Tünde 3 százalékkal

9. Gombos Edina és Lilu 2-2 százalékkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik