Szórakozás

Mádai Vivien: Igen, újra férjhez megyek!

A műsorvezető kezét romantikus körülmények között, szenteste kérte meg a párja.

Mádai Vivien számára olyan volt a szenteste, mint egy romantikus álom: párja az ajándékozás után sétálni hívta, majd egyszer csak letérdelt elé, és feltette a nagy kérdést.

“Nagyon meglepődtem, nem számítottam arra, hogy meg fogja kérni a kezem. Amikor szenteste elmentünk sétálni, letérdelt és feltette a nagy kérdést, amire én természetesen igent mondtam” – mesélte a Hír24-nek Vivi, aki azt is bevallotta, kicsit tart a negatív megjegyzésektől, hiszen egyszer már volt férjnél. – “Kicsit tartok attól, hogy majd azt mondják, megint nekifutok egy házasságnak, de én hiszek a szerelemben. Ha az ember biciklivel elesik, felül másodszorra is. Ráadásul még sosem volt templomi esküvőm, pedig vallásos vagyok, ezért ezt nagyon szeretném. És abban is biztos vagyok, hogy ezúttal a családom is ott lesz, az első házasságkötésemkor ugyanis még a szüleim sem voltak jelen.”

Fotó: RTL Klub

Mádai Vivien kezét párja mindössze fél évi kapcsolat után kérte meg, ám a műsorvezető már most el tudja képzelni kettejüket igazi családként. És hogy mikor lesz az esküvő?

“Egyelőre nem tűztünk ki időpontot, majd ha úgy érezzük, meglesz az esküvő is. A mi találkozásunk szinte sorsszerű volt, ezért nem gondolom, hogy elhamarkodott lenne a lánykérés. A párom fogorvos, akivel a csopaki strandon ismerkedtünk meg, épp mellém terítette le a törölközőjét, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk” – tette hozzá Mádai Vivi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik