Szórakozás

Lelúzerezték Norbit, Rubint Réka kiakadt

A fitneszgurut a feleségéhez írt dal miatt sorolta a lúzer kategóriába az egyik lap.

Rubint Rékánál alaposan kiverte a biztosítékot, hogy az egyik lap szerint Norbi méltán vehet részt az “Év lúzere” versenyben.

“Ma reggel ‘csodás’ hírre ébredhettünk: A Szerelmem a bulvárnak köszönhetően ‘rangos’ megmérettetésen, méghozzá az ÉV LÚZERE szavazáson vehet részt! Hogy miért?! Íme: ‘Féltelek, kicsim‘ címmel énekelt szerelmes dalt feleségének, Rubint Rékának. Ezzel még nem is lett volna gond, a nagyobb baj, hogy a netre is feltöltötte a szerelmi vallomást a fitneszguru. Norbi, ezt tényleg nem kellett volna! – írja online felületén a lap. Elolvasva a cikket tudjátok mi jutott az eszembe?! Rengeteg boldog, kiegyensúlyozott nő, feleség, édesanya élne a földön, ha ilyen ‘lúzer’ mellet élnének, mint az én férjem! Ugyanis a lúzer szó jelentése: A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy. Tudjátok, hogy számomra kit illet ez a jelző? Azt, aki képes nézni, h a felesége éjt nappallá téve dolgozik, miközben ő otthon ‘munkát’ keres, viszont az asszony által megkeresett pénzt “gondosan” beosztja! Azt, aki részegen megveri a családot, miután a kocsmából hazaténfereg… Azt, aki a családi kasszát nyerőgépekbe dobálja… és még sorolhatnám!” – akadt ki Rubint Réka Facebook-oldalán.

Schobert Norbi felesége ezek után azt is kifejtette, hogy szerinte férje “bűne” mindössze annyi, hogy zseni.

“Hát kérem szépen! Én egy olyan ‘lúzerrel’ élek együtt 12 éve, aki százezrek életét tette jobbá Duci tréning tornáival, Update életmód rendszerével utat törve sokak számára a ‘zsírbörtön’ testi-lelki nyomorából, lehetőséget nyújtva rengeteg cukorbeteg számára egy egészségesebb, jobb és minőségibb élet felé! Akár merre nézek, mindenki a ‘piacára’ akar törni, utánozza Update rendszerét, elismerve ezzel zseniális ötletét és munkásságát! Ez a ‘lúzer’ felépített egy birodalmat, amely januártól már nem csak Magyarországon és Szlovákiában, hanem Romániában és Ausztriában is sorra nyitja egészségtudatos Norbi Update üzleteit… Mi a bűne?! Az, hogy egy ZSENI! És ezt a békát itthon nagyon sokan, nehezen tudják lenyelni! Mert ebben az országban nehéz elismerni, hogy van egy EMBER, aki nap, mint nap tesz azért, hogy az emberek ne legyenek az elhízás áldozatai Ez az EMBER munkát ad több ezer másiknak! Ez az EMBER maradandót alkotott!!! Ez az ember merte vállalni azt, hogy SZERELMES és ezt egy csodálatos dalban elénekelte nekem… Időt, energiát nem sajnálva! Elment egy stúdióba, életünk legszebb pillanatiból videoklipet vágott össze, óriási örömöt, boldogságot, s egy életre szóló emléket szerezve nekem! Minden nap hálát adok a Jóistennek, hogy ilyen ‘lúzerrel’ élhetek! Aki a tenyerén hord, lesi minden gondolatom, s olyan mérhetetlen Szerelemmel és rajongással vesz körül, amit nem lehet szavakkal kifejezni…” – kelt férje védelmére Rubint Réka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik