Szórakozás

Berki saját műsort kap a TV2-től?

Berki-Krisztian(1)(960x640)(6).jpg (Berki Krisztián)
Berki-Krisztian(1)(960x640)(6).jpg (Berki Krisztián)

Az Édes élet szereplője büszkén jelentette be, hogy aláírta a 2014-es szerződést a TV2-vel.

Berki Krisztián népszerűsége az egekbe szökött, amióta az Édes életben szerepel. A 2013-as Google toplistán immár az első helyen áll a férfiak között.

“TOP TOP TOP!!! Sztárok, bombasztikus történetek…Én is ott vagyok! A férfiak között az első. Paul Walker mellett jómagam is ott vagyok a Google idei magyar keresési toplistáján. A Google, a Nagy Tesó minden év végén bemutatja a keresési toplistákat, amely tükröt tart, hogy kire, mire kerestünk a legtöbbször. Köszönöm Nektek, hogy ennyien kerestetek rám, hogy ilyen előkelő helyen tudtam végezni. Külön köszönet a TV2-nek, az Édes Élet-nek Nagyon sok komment, privát levél érkezik Tőletek felém, hogy csináljam tovább. A jövőben is szeretnélek szórakoztatni benneteket. Tartogatok még számos érdekességet, kulisszatitkot, élményt mindannyiótok számára. Az egyik legütősebb mondat, amit közületek írt valaki nekem: „Krisztián, Győztesnek születni kell”. Köszönöm mindenkinek, aki ilyen-olyan formában bátorít, figyel, azonosul azokkal a dolgokkal, amiket csinálok. Jó érzés, hogy ilyen sokan vagytok mellettem. Együtt, működik! Hajrá!” – írta ki Facebook-oldalára Berki, aki azt is büszkén posztolta, hogy aláírt egy új szerződést a TV2-vel.

Fotó: TV2

“Büszkén jelenthetem be, hogy a TV2 megküldte számomra a 2014-es évre vonatkozó szereplői szerződésem:) Köszönöm a TV2 vezetésének a belém vetett töretlen bizalmat. Kedves Tv Nézők, Rajongók, Ismerőseim! Szeretnélek megkérni benneteket, hogy még a szerződésem aláírása előtt ha Ti is úgy gondoljátok mint a TV2 vezetése és szeretnétek továbbra is látni a TV2 képernyőjén akár az Édes Életben akár más produkcióban bizalmatok jeléül nyomjatok egy Like-ot erre a képre…” – írja a Pamela bocsánatára váró Berki, aki részleteket nem osztott meg a csatorna vele kapcsolatos, jövő évi terveiről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik