„Jó vita volt, helyenként nagyon kemény vita”

Toroczkai záróbeszédében ismét sajnálatának adott hangot, hogy Deutsch és Magyar nem jelent meg, férfikén gyávaságukról tettek tanúbizonyságot.

Toroczkai záróbeszédében ismét sajnálatának adott hangot, hogy Deutsch és Magyar nem jelent meg, férfikén gyávaságukról tettek tanúbizonyságot. Kíváncsi lett volna, hogy a magyar érdekeket hogy védenék meg unióban. „Mind a Fidesz, mind Magyar Péter pártja az Európai Néppártot akarja majd erősíteni, egy globalista pártban ülnek, ezért fontos, mindenki gondolja át, hogy aki azt üzeni, hogy június 9-én a Fideszt meg lehet buktatni, az hazudik. Azt lehet eldönteni, hogy a következő öt évben kik fogják képviselni Magyarország érdekeit Európában“ – mondta.

A Kutya Párt mindig a közösségek együttműködésre épít, az EP-ben is így fognak dolgozni, azon lesznek, hogy minél több beleszólásuk legyen a magyarok közvetlenül abba, hogy hogyan működik az Európai Unió. Minden olyan kérdésben, ami fontos a magyarok számára, azt a magyarokkal együtt fogják feldolgozni és megírni, hangzott el Le Marietta záróbeszédében. A Robin Hood alapból pedig jó és új projektekre adnak majd pénzt.

A politika nem csak arról szól, hogy milyen eredményeket tettünk le az asztalra, hanem arról is, hogy milyen értékeket képviselünk, kezdte Donáth Anna. Arra még ennél is büszkébb, hogy a döntéseiknél ami a szívükön volt, az a szájukon is, nem akarják kiszolgálni az orbánizmust. Megalkuvás nélkül kiállnak a szélsőségek és a kirekesztések ellen. Támogatják a melegek házasságát. Karsai Dániel ügyét is említette, hiszen az ő ügye is a szabad választás ügye.

Jó vita volt, helyenként nagyon kemény vita, értékelt már Dobrev Klára. Nem alkalmas egy ilyen vitára viszont aki fél, immár 16 éve, utalt Deutsch Tamásra. A demokrácia alapja a vita, nem egy politikus érdeke, arról szól, hogy minden választópolgárnak joga van tudni, mire adja le a szavazatát. Ő az Európai Egyesült Államokért dolgozik, szerinte többségben vannak az európai magyarok, és nem akarják, hogy kirángassák az országot az EU-ból.