Belföld

Gödi polgármester lenne az olimpiai bajnok

Kammerer Zoltán Facebook oldala
Kammerer Zoltán Facebook oldala
Kammerer Zoltán független jelöltként indul.

Gödön februárban mondott le Balogh Csaba polgármester, aki akkor döntését azzal indokolta, hogy munkakörét teljesen kiüresítette a kormány, a fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség. Az időközi önkormányzati választást a Nemzeti Választási Iroda május 14-ére írta ki. Bár hivatalosan még nincsenek jelöltek, az Infostart kiszúrta, hogy háromszoros olimpiai bajnokunk, Kammerer Zoltán Facebook-oldalán bejelentette, indul a posztért.

A Gödön lakó kajakos úgy döntött, független jelöltként indul az önkormányzati választáson a polgármesterségért.

Le kell zárni a kudarcos múltat, változásra van szükség! Lendületbe kell hozni Gödöt. Eddig azért küzdöttem, hogy Magyarországnak dicsőséget szerezzek, most azért fogok dolgozni, hogy Göd is egy győztes város legyen. Irány a dobogó teteje, hajrá Göd!

Ezt már azon az oldalon tette hozzá, amelyet politikusként jegyez. Kammerer Zoltán tavaly decemberben jelentette be, hogy lezárja profi pályafutását, de a magyar bajnokságon, kisebb versenyeken még indul. Korábban a pályafutásáról Kamera címmel könyv jelent meg, az előszót Orbán Viktor és Szijjártó Péter írták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik