Belföld koronavírus

Megfenyegették Kálmán Olgát, mert kritizálta Orbán járványügyi intézkedéseit

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Lefejezéssel, családja kiirtásával és felgyújtásával fenyegették meg Kálmán Olgát, a DK elnökségi tagját, közölte a közösségi oldalán a politikus. A magát győri illetőségűnek valló asszony sok más mellett lehazaárulózta, nemzetellenes rohadéknak nevezte és lekurvázta a politikust azért, mert kritizálta Orbán Viktor járványügyi intézkedéseit.

A nő szerint még soha senki nem tett annyit az országért, mint a miniszterelnök, s szerinte Orbánnak köszönhető, hogy “mi védekezünk a legjobban a járvány ellen” ahogy az is, hogy “nálunk halnak meg és betegednek meg a legkevesebben” koronavírusban.

FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL.
Mert -ahogy fogalmaz a fenyegető- „így beszéltem a…

Közzétette: Kálmán Olga – 2021. május 3., hétfő

Kálmán Olga a fenyegetésekkel kapcsolatban azt írta a posztjában, hogy mérhetetlenül sajnálja az őt megfenyegető hölgyet, ha tényleg úgy tudja, hogy nálunk halnak meg a legkevesebben koronavírusban.

Tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben

– közölte a politikus.

Megkerestük az ügyben a BRFK-t, hogy történt- e feljelentés az ügyben és indítanak-e nyomozást, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítünk!

A BRFK megkeresésünkre azt közölte, hogy eddig még nem érkezett be feljelentés hozzájuk.

Kálmán Olga később a közösségi oldalán közölte, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, majd be is ment a II. kerületi kapitányságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik