Belföld

Videón, ahogy a Tesco biztonsági őrei kipakoltatják az őrszobán egy férfivel a lopott whiskyket

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Lopás miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészsége azzal a  férfival szemben, aki tavaly októberben fizetés nélkül akart kivinni több terméket is a Tescóból, ám a biztonsági őrök nyakon csípték.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy a férfi október 17-én az  egyik esztergomi áruházban kosarába tette az árucikkeket, majd bement a próbafülkébe. A fülkében lekaparta három készétel vonalkódját, és leszedte két hétdecis whiskyről a csipogót, majd eltette a hátizsákjába.

A férfi ezután az önkiszolgáló kasszához ment, ahol kifizetett két darab pékárut, majd a hátizsákjába rejtett termékek kifizetése nélkül elhagyta a kasszasort. Az elkövetőt az áruház biztonsági szolgálata azonban feltartóztatta.

A férfi az áruház elkülönített helyiségében a hátizsákjából elővette a lopott termékeket, amelyeket az áruház dolgozói visszavettek tőle. A vonalkódok lekaparása, valamint az áruvédelmi eszközök eltávolítása miatt a termékek megsérültek, eladhatatlanná váltak, így az áruházat 15 ezer forintos kár érte.

Az ügyészség pénzbüntetést kért az elkövetőre, azzal, hogy kötelezzék a kár megtérítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik