Belföld

Ti vigyázzatok! Üzenték a Fidesznek fiatalok

Kocsis Máté stílusában reagáltak arra, hogy Gyurcsány Ferenc ellen akarta hangolni őket.

„Vigyázzatok!” Ezt üzente Kocsis Máté a Facebookon a fiataloknak, majd az őszödi beszéd évfordulójának apropóján bemutatta, hogy szerinte „ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc”.

A Fidesz-frakcióvezetőnek most visszaüzent a Demokratikus Koalíció elnöke, pontosabban nem is ő, hanem azok a fiatalok, akik megkérték, ossza meg véleményüket, ami stílusában hűen követi Kocsis Mátéét. Meg is üzenték neki, hogy a huszonéves fiatalok egy ideje már követik a politika világát, és nem tetszik nekik, amit látnak. Ugyanis tudják,

ki az igazi Orbán Viktor. 2020-ban ő a miniszterelnök.

Az okostelefon a kezükben, nap mint nap látják, hogy

ez a hataloméhes, korrupt ember hogyan teszi tönkre

a hazájukat, amit soha nem fognak neki elfelejteni.

Ugyanez a fazon harminc éve a demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papolt mindenütt. Mára azonban bebizonyosodott: ez mind csupán hazugság volt.

Mint írták, Orbán Viktor propagandája dübörög, ő tetszeleg, szépeket mond a népnek. Emberek ezreit vezeti meg ezzel, holott csak a szavazatuk kell neki. „Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt” – de őket nem tud átverni!

Ti is vigyázzatok magatokra! A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal, a populista igéreteitekkel! Mi a saját szemünknek hiszünk!

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik