Belföld

Dunaújvárosi honatya lenne Iváncsa polgármestere

Molnár Tibor függetlenként indul az időközi parlamenti választáson.

Iváncsa polgármestere a Magyar Nemzetnek azt mondta, a választókerület polgármesterei kérték fel az indulásra. Molnár Tibor úgy érzi, a volt jobbikos képviselővel ellentétben ő valóban képviselné a helyieket, mert Pintér Tamás

egyetlen településre sem látogatott el képviselőként, ő mindig is pártpolitikát folytatott.

Már polgármesterként is arról tárgyal a kormánnyal, mit szeretne elérni parlamenti képviselőként.

Ő ugyanis pontosan tudja,

milyen fejlesztésekre volna szükség a térségben, milyen segítségre van szükségük az itt élőknek. Amennyiben ezeket a kormány is támogatja, nincs akadálya az együttműködésnek.

Az időközi választáson induló jobbikos jelöltről azt mondta, Kálló Gergely nem ismeri a térséget, hiszen budapesti, az pedig értelmezhetetlen, hogy azt ígéri, elődje munkáját folytatja, mert Pintér Tamás „gyakorlatilag semmit nem tett a térségért”. Molnár Tibor hétfőn leadja az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Fejér megye 4. számú választókerületében február 16-án tartanak időközi országgyűlési választást, miután Pintér Tamást tavaly Dunaújváros polgármesterévé választották, ezért lemondott parlamenti mandátumáról.

Az ellenzék a rajtvonalon, a Fidesz még jelöltet sem állított a parlamenti helyért
A jobbikos induló összegyűjtötte az ajánlásokat Dunaújvárosban, a kormányoldal meg sem nevezte jelöltjét az időközi választásra.

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik