Belföld

Megműtötték a felismerhetetlenségig összevert asszonyt

Ismét kórházba került az a többgyermekes anyuka, akit brutálisan összevert egy volt katonatiszt másfél héttel ezelőtt. A nő elmondása szerint a nyugalmazott katonatiszt eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és gyakorlatilag majdnem megfojtotta.

Orosz Bernadett és K. István viszonya tavaly októberben kezdődött, a férfi Bernadett elmondása szerint idén júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Augusztusban aztán újból bántalmazta, akkor a férfi már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamurájkarddal vágja el a torkát, hogy másé se legyen.

A Pásztói Járási Ügyészség négy hónapi távoltartás elrendelését indítványozta a bűnismétlés megakadályozása érdekében. A Blikk azt írja, hogy Orosz Bernadett saját lábán ment be a kórházba, mert nagyon fájt a füle, az orvosok pedig azonnal bent is fogták.

Már akkor éreztem, hogy pokolian fáj a fülem, de ahogy csak tudtam, tartottam magam. Utána azonban már biztos volt, hogy nem bírom ki ilyen erős fájdalmakkal, ezért bejöttem a kórházba. Már haza sem engedtek, azonnal megoperálta az orvos. Nem baj, szívós vagyok, ebből is összeszedem magam, és tovább harcolok az igazamért

– nyilatkozta a lapnak Orosz Bernadett.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik