A következő élő közvetítés része Karácsony Gergely az új főpolgármester, tíz megyei jogú városban győzött az ellenzék

Déri Tibor: Első dolgom lesz, hogy hazamegyek, és megpuszilom a családomat

Telefonon sikerült utolérnünk Újpest újdonsült polgármesterét, Déri Tibort, aki elmondta, benne volt a levegőben, hogy ő fog nyerni, most azonban, hogy ez valóra vált, elképesztő büszkeséget érez.

Bebizonyítottuk, hogy hiába mondták rengetegen, hogy ebben a kerületben nem lehet megverni a Fideszt, tisztességesen és rengeteg munkával igen is el lehet ezt érni. Ebben a sikerben benne van hat párt együttműködése, valamint a civilek és civilszervezetek összehangolt munkája. Nagyon büszke vagyok erre a a sokrétű együttműködésre.

Elmondta, nem fél a kormány beígért fenyegetéseitől, ellenben hatalmas lendülettel fogja magát belevetni a munkába. A holnapi nap már indulnak az egyeztetések és a tárgyalások a megválasztott képviselőkkel. Mint mondta, biztos benne, hogy együtt tudnak majd működni, hiszen eddig is ez vezette őket sikerre.

Zárásként hozzátette, első dolga polgármesterként közel sem lesz annyira radikális, mint például Soproni Tamásé, inkább autóba vágja magát, hazamegy és megpuszilja a családját.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik