Belföld

„Remélem az a selfie vagy fotó megérte, és ma reggel még tükörbe tudtok nézni” – mondta a mentős azoknak, akik nem segítettek

Civileket kellett bevonnom a munkába, mert 2 embert kellett egyszerre újraéleszteni az özönvízszerű esőben az út mentén. Több száz ember volt a feltorlódott kocsisorban, de összesen 6-an voltak hajlandók a szakadó esőben nekiállni segíteni

Írja Lausch Patric mentős, akit tegnap három ember halálával végződő balesethez riasztottak a 2-es főúton Vácnál. Amikor kiérkezett, hat sérültre három mentős jutott, és a rossz idő, valamint a mentősök elfoglaltsága miatt ez így is maradt.

A posztban a mentős részletesen ír azokról, akik hajlandóak voltak kiszállni segíteni, főleg azt a fiatal nőt és az anyukáját, aki az eset után sírt az autójában.

Ezeknek szeretnék egy ŐSZINTE KÖSZÖNETET küldeni, mert a helyszínen nem volt időm kellően megköszönni a munkájukat! Miattuk volt esély a sérülteknek. Szót fogadtak a kéréseimnek, beálltak nyomni vagy esernyőket tartani, vagy biztatni a bent szorult nőt. Miattuk jobb ez a világ.

Azoknak pedig, akik nem segíteni, csak fotózni szálltak ki az autójukból, azt üzente, „remélem az a selfie vagy fotó megérte, és ma reggel még tükörbe tudtok nézni.”

Ritkan irok esetrol, de ha netan veletlenul eljut az illetekeseknek, akkor nagyon orulnek.Tegnap kora delutan…

Közzétette: Patric Lausch – 2019. szeptember 7., szombat

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik