Belföld

Ceglédi tragédia: karambolt szenvedett a halálos gázoló szülője, ott, ahol a fia két éve leszaladt az útról

Bizarr helyzetet tud okozni az élet. Ma kora délután Cegléden a Széchenyi úton hármas karambol történt, az egyik – ráadásul a mostani balesetet okozó – autó azoké a szülőké, akiknek a fia két hónapja, húsvét előestéjén a belvárosban – minden jel szerint nagy sebességgel – halálra gázolt egy fiatal lányt, a lány barátja súlyos sérüléseket szenvedett. A fiú aktív résztvevője az évek óta zajló esti gyorsulgatásoknak, amelyek ellen sem a városvezetés, sem a rendőrség nem hozott hathatós intézkedéseket, hiába is kérlelték őket lakosok. És a száguldozások mostanra sem szűntek meg, a napokban az áldozat édesanyja előtt versenyzett egymással két randalírozó.

A mostani karambolban három autó szaladt egymásba. Az egyik autó az apa autója, általában ő is vezeti, de most úgy tűnik, nem ő ült a volánnál. Velük volt egyik cégük alkalmazottja is az autóban. Olyan hírek keringenek, hogy ő vezetett. A Ceglédi Panoráma azt írja, hogy az apa az autóban ült, de most nem ő vezetett, hanem az alkalmazottjuk. Azt is írják, hogy ez az autó okozta a balesetet. Ezzel összhangban van az, amit az egyik vétlen autóban ülő személy mondott a 24.hu-nak, elmesélése szerint az alkalmazott vezette a balesetet okozó autót. Nem állt meg a stoptáblánál, belehajtott a felsőbbrendű úton haladó egyik autóba, majd egy másikkal koccant.

Ráadásul azért különösen bizarr a mostani helyzet, mert pont ott történt a hármas karambol, ahol a húsvéti gázoló egy-két évvel ezelőtt leszaladt az útról. Akkor csak az autóját törte össze, személyi sérülés nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik