Belföld

Már két halottja a van a Dózsa György úti tömegbalesetnek

Már két áldozata van a hétfő délutáni, Dózsa György úti balesetnek. A rendőrség tájékoztatása szerint a másik sérült – egy 37 éves férfi – azután vesztette életét, hogy kórházba szállították a mentők. A helyszínen – ahogy azt már írtuk – a mentők hosszas küzdelme ellenére egy fiatalember halt meg, ő mint most kiderült, mindössze 23 éves volt. A karambolnak további öt sérültje van.

Az egyenruhások még az esti órákban is helyszíneltek, a rendőrség negyed 10-kor számolt be arról, hogy feloldották a forgalomkorlátozást. A baleset körülményeit vizsgálják, arról egyelőre nem közöltek semmit, hogy az eddigi adatok szerint mi vezethetett a tragikus ütközéshez.

Ahogy arról beszámoltunk, két kocsi ütközött össze a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében hétfő délután. Az egyik autó az ütközés erejétől belecsapódott egy buszmegállóba. Korábbi helyszíni információk szerint a fehér  kabrió nagy sebességgel rohant bele a másik járműbe, a legújabb értesüléseink viszont nem hátulról: az autó éppen balra kanyarodott, amikor a Mercedes nekiment.

Úgy tudjuk, a kabriót egy férfi vezette, akit korábban a kecskeméti maffiper ügyében állítottak bíróság elé és ítéltek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik