Belföld

Orbán bukása: Simicska fiának nem a Jobbik diktált

mirkóczki ádám (mirkóczki ádám, )
mirkóczki ádám (mirkóczki ádám, )

Mint korábban megírtuk, terjedelmes interjút közölt Simicska Lajos fiával a zsúrpubi.hu. Simicska Ádám, a Magyar Nemzet társügyvezetője azt mondta, nem az a kérdés, hogy jövőre megbukik-e Orbán Viktor, hanem az, hogy Vona Gábor megszerzi-e a kétharmados többséget.

Az atv.hu-nak a Jobbik szóvivője azt mondta, őket nem lepte meg a jóslat, ezt hallják bármerre járnak az országban. Simicska Ádám a nép hangján szólalt meg, hamarosan elérkezik a lélektani pillanat, amely a Fidesz bukását eredményezi.

A többségi „lappangó és forrongó elégedetlenség” egyre kevésbé fojtható el. Mivel a baloldal még mindig a saját belháborújával van elfoglalva, így az egyetlen reális kihívó a Jobbik, amely jól halad a jelöltállítással.

Ami a Simicska-Jobbik tengellyel kapcsolatos konteókat illeti, Mirkóczki Ádám cáfolta, hogy bármiféle kapcsolat lenne Vona Gábor és az egykori fideszes oligarcha között.

Nincs befolyásunk arra, hogy Simicska Ádám hova és mit nyilatkozik, valószínűleg teljesen véletlen, hogy éppen a zsúrpubi.hu szólaltatta meg először ebben a kérdésben, és nem mi diktáltuk, mit mondjon Vona Gáborról.

A Jobbiknak – szóvivője szerint – nincs se pénze, se befolyása a hírmagazinban. Az atv.hu ugyanakkor azt írja, hogy a zsurpubi.hu főszerkesztője, Béres Ferenc Attila szerkesztője az igenelet.hu nevű online magazinnak, amelynek a Jobbik elnökének felesége a főszerkesztője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik