Belföld

KDNP: „Ijesztő, hogy a szocialisták állatoknak tekintik az embereket”

semjén zsolt (semjén zsolt)
semjén zsolt (semjén zsolt)

Ez egyre jobb. Egymásnak esett a kormányzati mikropárt és az MSZP, élőben közvetítjük a hét cicaharcát.

Kapcsolódó cikkek

Röviden az előzményekről: a KDNP alfája és omegája, Semjén Zsolt interjút adott, mi is szemléztük, ebben kijelentette, és szembement a pápával, hogy az állatoknak nincs lelkük, így nem is juthatnak a mennyországba.

Aztán jött Kiss László MSZP-s politikus és kardot rántott a kutyákért, macskákért, aranyhalakért és minden állatért, amikor kijelentette, hogy „Mély megdöbbenéssel értesültem Semjén Zsolt nyilatkozatáról, mely szerint a Mennyország az állatok számára nincs nyitva. Ez alapján úgy tűnik, a KDNP elnöke nem csak azt akarja megmondani, hogy az emberek mit csináljanak vasárnap, hanem azt is, hogy ki juthat a Mennyországba és ki nem.”

Állatok, emberek, KDNP

Azt hihettük, hogy itt van vége a sztorinak, de nem, Semjén és a KDNP rajta maradt az állatos, mennyországos biciklin és felhágtak egyből a Kilimandzsáró legtetejére, ilyen magasságokban MTI-OS sajtóközleménnyel még nem jártak. Ritkán teszünk ilyet, de most szó szerint idézzük az egészet:

„Kiss László MSZP-s képviselő nyilatkozata példátlan blaszfémia, istenkáromlás. Noha kereszténynek állítja be magát, mégis elemi ismerete sincs a Katekizmusról. Ezért tájékoztatjuk: lelke az embernek van és az üdvösségre való meghívás az embernek szól. Minden teremtménynek megvan a sajátos méltósága, így az állatoknak, növényeknek is, mégpedig a teremtés és a természet rendje szerint nekik kijáró módon.

Ijesztő, hogy a szocialisták állatoknak tekintik az embereket.” (kiemelés: tőlem)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik